PORTRETNO fotografiranje MOŠKIH – Boudoir Tania Mendillo

Enter your text here...

PORTRETNO fotografiranje MOŠKIH 

Slika pove več kot 1000 besed !

Ali vas prepriča ali odvrne

Vsak poklic potrebuje obraz in osebnost

Pomagam vam na sliki upodobiti vaš karatkter, strast do posla, ki ga upravljate.

Vablejni vsi: Glasbeniki Športniki, Poslovneži, Umetniki...

POTEK 

Pred fotografiranjem se z vami najprej pomenim o vaših željah, dogovorimo se ali bo fotografiranje potekalo v studiu ali na neki vnaprej dogovorjeni lokaciji, ki jo lahko predlagam jaz ali vi.  Potem ko se dogovorimo za datum,  vam dam priporočila o tem kakšna oblačila so za fotografiranje primerna, na sam dan fotografiranja pa vas pripravim s profesionalnim make up-om, če je potreben. Običajno je potreben za studijsko fotografiranje, ker se dela z umetno svetlobo, medtem ko za portretiranje z naravno svetlobo moški malo kdaj potrebujejo make up.

Vse dodatne informacije in prijave; E: glamslam@siol.net, T: 041-912-825

Slika pove več kot tisoč besed

poslovni portret ; profilna fotografija fotostudio Tania Mendillo (6)
poslovni portret foto Tania Mendillo
poslovni portret foto Tania Mendillo

Fotografinja, stilistka in vizažistka

Tania Mendillo 

S fotografijo in stylingom se ukvarjam že več kot 15 let, doma in v tujini
in sem specializirana za fotografiranje ljudi. Od portretov poslovnežev in umetnikov, do kreativnih portretov in fotografij, katerih namen je predstavitev oseb ali podjetja do družinskih portretov glamour portretov in reklamnih kampanj, editorialov za revije, ...itd.   

Nudim vam različne pakete studijskega fotografiranja in fotografiranja na terenu. Obljubim, da bom iz vas izvabila tisto, kar je v vas najlepše in najboljše, ne glede na to, ali imate dvome o svoji fotogeničnosti. Moja naloga je, da vas informiram in pripravim za fotografiranje, poskrbim za stiliranje in make up, na dan fotografiranja pa usmerjam in vodim ter tako ustvarim sodobne portrete, ki bodo vas in vaše podjetje predstavili na primeren način.

 oglejte si spletno stran   www.tania-mendillo.com

GALERIJA FOTOGRAFIJ tukaj 

Kaj drugi pravijo o meni?

Marc Stevens ( Web Design Media )

Miha Lavtar,  Optiweb

Potreboval sem dobro poslovno fotografijo

"Tanio sem kontaktiral po priporočilu kolega, katerega portreti so mi bili všeč, kajti potreboval sem nekaj na dolgi rok, predvsem za poslovno uporabo. Profesionalnost je pokazala takoj pri samih dogovorih in tudi potem na samem fotografiranju, kjer je svetovala tako okoli samih oblačil, postavitve in mimike. Po fotografiranju sem sliko dobil ekspresno hitro, saj se je kot ponavadi precej mudilo za objavo v neki reviji. Brez problema lahko rečem, da bi Tanio z veseljem priporočil vsakemu, ki želi kakovostno portretno fotografijo."

Aljaž Fernček, predavatelj

Pri iskanju pravega fotografa sem imel kar nekaj težav...

Pri iskanju fotografa sem imel kar nekaj težav najti takega, ki bi združil tako poslovne, kot tudi sproščene fotografije in bi iz posameznika izvabil njegov pravi jaz. Izkušnja pri Tanii je bila vsekakor prijetna, z rezultatom pa sem bil zelo zadovoljen.

Rok Meglič -Poslovni svetovalec

Domače in  sproščeno vzdušje v fotostudiu Tanie Mendillo zmaga !

"Domače in sproščeno vzdušje. Tanjin karakter, ki človeka sprosti pri fotografiranju. Super podpora med slikanjem. Pirporočam Tanio predvsem zaradi osebnega pristopa in super fotografij."  

P.S. Tania, če v zimskih mesecih zakuriš še kamin si zmagala :) ! 

Simon Cirkulan -Modni agent

Tania v ospredje postavlja karakter in energijo...

Tania in njen fotoaparat živita v simbiozi in delujeta kot eno. Pred njenim objektivom se tudi zaradi te pristnosti počutim sproščeno in ji na pladnju postrežem vse moje skrivnosti, čustva in občutke ter sloj za slojem odkrivam svojo osebnost. Tam ni prostora za generičnost; prav vsakdo skupaj z njo napiše svojo, unikatno zgodbo, ujeto v fotografiji. Svojstven pečat, ki ga pusti v fotografiji, je tudi spretno mešanje umetnosti z močno sporočilno vrednostjo v fotografije različnih slogov. V ospredje postavlja karakter in energijo. Tania Mendillo je fotografinja in umetnica s srcem.

paket OSNOVNI, PLUS in MAXI PLUS 


                                  STUDIO                                         STUDIO ali LOKACIJA zunaj                             STUDIO + LOKACIJA zunaj

         OSNOVNI - 4 obdelane fotografije                  PLUS -6 obdelanih fotografij             MAXI PLUS - 12 obdelanih fotografij 

                              en styling                                                2 stylinga                                               kombinacija studio + lokacija zunaj

                                200€                                                              270€                                                                      450€

Vse dodatne inforamacije in rezervacije terminov : glamslam@siol.net   ali 041 912 825