RETRO PORTRET mame z otroki, otrok in družine – Boudoir Tania Mendillo

Enter your text here...

Retro  portret  otrok ali družine

www.fotografiranje-spomini.com 

tel 041 912 825

vključuje LIČENJE in  STILIRANJE otrok in mame

POTEK PRIPRAV IN FOTOGRAFIRANJA

 Pri vsakem DRUŽINSKEM fotografiranju  najprej poskrbim za potrebne priprave portretirancev, to je namreč zelo pomemben del celotnega doživetja in seveda pomembno za samo fotografiranje. To pomeni, da se uredi  otroke v stilu za katerega se prej dogovorimo in če se želijo vključiti tudi starši, potem tudi njih . Skupaj določimo stylinge, nato pa poskrbim za potreben make up . Mamice in otroci  lahko Izbirate  v mojem fundusu skrbno izbranih oblačil, ki so namenjena takšnim fotografiranjem, večina oblačil za mamice je velikosti 36 in 38, 40 in 42. Za otroke pa med 4 in 7 let . Na voljo so  razne oblekice, suknjiče, klobuki in vse rekviziti, ki spadajo zraven in naredijo fotografije še bolj posebne, zanimive in lepe .  Studijsko fotografiranje skupaj s pripravami običajno traja pribl. 2 do 3 ure, odvisno od izbire paketa. Kadar so prisotni majhni otroci se posebno potrudim da zadeve potekajo hitro, saj se otroci lahko hitro naveličajo.  Različne pakete prilagojene različnim potrebam najdete na dnu tega linka. 

AKCIJSKA cena paketov na dnu te spletne strani. 

Stylingi in stil  fotografiranja je rahlo nostalgičen, potem pa je tu še posebna profesionalna obdelava fotografij, ki ustvari tako imenovan "Retro portret" ali  Umetniški portret, s katerimi lahko obdarite svoje najdražje in z njimi okrasite domače zidove. 

Več  fotografij in referenc si lahko ogledate na spletni strani www.fotografiranje-spomini.comKontaktirajte me in predstavite mi svoje želje, svetovala vam bom in za vas pripravila ugodno celostno ponudbo. Imate pa tudi možnost izbire med že obstoječimi paketi, ki jih najdete na dnu tega linka in  so cenovno in po številu fotografij prilagojeni različnim potrebam.

kontakt : glamslam@siol.net, T: 041-912-825

Enter your text here...

Fotografinja, stilistka in vizažistka

Tania Mendillo 

    Rojena Kranjčanka, mati treh deklet in neozdravljiv romantik, ki s svojim fotoaparatom poskušam prikazati človeško lepoto. Sem celotna  ekipa v eni osebi, saj se s stylingom in ličenjem ukvarjam že 28 let.  Moje izkušnje in znanje s tega področja so pri takšni vrsti fotografiranja velika prednost. Rada imam ljudi in vidim lepoto v njih. Moj stil fotografiranja je romantičen, naraven slog z » vintage« pridihom. Vse moje portretiranke in portretirance usmerjam in vodim pri poziranju oz. moja postavitev portretirancev v prostor je v osnovi takšna, da jih prikaže v najlepši luči. Iz žensk rada potegnem njihovo ženstvenost in senzualnost iz moških  njihovo možatost in iz otrok igrivost ter nedolžnost. Najraši delam z naravno svetlobo če je to le možno zato so v večinimoji termini za fotografiranjev dopoldanskem času. Če pa to ni mogoče, si pomagam z umetno studijsko svetlobo. Fotografiram v svojem ateljeju, ki je veliko meščansko stanovanje in že ko boste vstopili vanj, vas bo navdušil občutek lepega in estetskega okolja, v katerem delam in tudi živim. Med vsemi narejenimi fotografijami potem skrbno izberem najboljše ter jih obdelam v  slogu, kot lahko vidite v galeriji mojih fotografij , kar fotografijam doda umetniško noto in so izvrsten okras za vaše domove.   

www.fotografiranje-spomini.com

glamslam@siol.net

Mnenje mamice

Marc Stevens ( Web Design Media )
Sandra Trček

Želela sem profesionalne fotografije svojih otrok in Tania je bila pravi naslov...

S tremi otroci sva z Tanio Medillo izpeljali fotshooting in uspelo nama je nemogoče. Seveda največji del pohvale gre Tanii kajti njena zagnanost za dobre fotke nima meja. Želela sem namreč profesionalne slike mojih otrok in Tania je bila pravi naslov. Make-up je bil čudovit, slikanje pa je potekalo hitro in tekoče in kar je najpomembnejse, smo ze z otroki resnično zabavali in to nam bo definitivno ostalo v spominu. Všeč mi je njen retro styling slik. Super fotografinja si Tania, sproščena, zgovorna in zabavna, mi smo se imeli " d'best "!

MINI

  • Make up, urejanje las, stiliranje
   • Fotografiranje otroka ali dveh otrok skupaj
   • 3  fotografije v retro umetniškem stilu v digitalni obliki

160€

OSNOVNI

MAMA + OTROCI

  • Make up, urejanje las, stiliranje za mamico
  • 2- 4 osebe  
  • Fotografiranje
  • 5 obdelanih fotografij

270 -350€

v primeru da gre samo za otroke 230€ 

PLUS

 • Make up, urejanje las, stiliranje
 • 4 osebe ali več
 • Fotografije
 • 10 obdelanih fotografij

450€

www.tania-mendillo.com     www.fotografiranje-spomini.com  T. 041 912 825   E. glamslam@siol.net