POSLOVNI portret – Boudoir Tania Mendillo

Enter your text here...

POSLOVNI PORTRET 

Vključuje profesionalni make up in stiliranje

Veste, kako vas vidijo potencialne stranke ?

Kdo v vašem podjetju je odgovoren za »zunanjo podobo« ? Ste to vi ?

​kakšne so vaše želje ?

Ste vi zadovoljni z vašimi poslovnimi slikami? Izražajo vašo osebnost? Vaš karakter ( ali podjetje, ki ga predstavljate ) ?

Dober poslovni portret je lahko dobro prodajno orodje.

Če vas zanima sodelovanje me kontaktirajte
in vam naknadno posredujem več informacij.

Prijave; E: glamslam@siol.net, T: 041-912-825

Slika pove več kot tisoč besed

poslovni portret ; profilna fotografija fotostudio Tania Mendillo (6)

poslovni portret ; profilna fotografija fotostudio Tania Mendillo (6)

poslovni portret foto Tania Mendillo
poslovni portret foto Tania Mendillo

Fotografinja, stilistka in vizažistka

Tania Mendillo 

S fotografijo in stylingom se ukvarjam že več kot 25 let, doma in v tujini
in sem specializirana za fotografiranje ljudi. Od portretov poslovnežev in umetnikov, do kreativnih portretov in fotografij, katerih namen je predstavitev oseb ali podjetja do družinskih portretov glamour portretov in reklamnih kampanj, editorialov za revije, ...itd.   

Za vas imam različne možnosti sodelovanja in obljubim vam, da bom iz vas izvabila tisto, kar je v vas najlepše in najboljše, ne glede na to, ali imate dvome o svoji fotogeničnosti. Moja naloga je, da vas informiram in pripravim za fotografiranje, poskrbim za stiliranje in make up, na dan fotografiranja pa usmerjam in vodim ter tako ustvarim sodobne portrete, ki bodo vas in vaše podjetje predstavili na primeren način.

 oglejte si spletno stran   www.tania-mendillo.com

poslovni-portret---foto-Tania-Mendillo

Kaj drugi pravijo o meni?

Marc Stevens ( Web Design Media )

Miha Lavtar,  Optiweb

Potreboval sem dobro poslovno fotografijo

"Tanio sem kontaktiral po priporočilu kolega, katerega portreti so mi bili všeč, kajti potreboval sem nekaj na dolgi rok, predvsem za poslovno uporabo. Profesionalnost je pokazala takoj pri samih dogovorih in tudi potem na samem fotografiranju, kjer je svetovala tako okoli samih oblačil, postavitve in mimike. Po fotografiranju sem sliko dobil ekspresno hitro, saj se je kot ponavadi precej mudilo za objavo v neki reviji. Brez problema lahko rečem, da bi Tanio z veseljem priporočil vsakemu, ki želi kakovostno portretno fotografijo."

Aljaž Fernček, dipl. informatik, razvijalec

 Pri iskanju fotografa sem imel kar nekaj težav...

​Pri iskanju fotografa sem imel kar nekaj težav najti takega, ki bi združil tako poslovne, kot tudi sproščene fotografije in bi iz posameznika izvabil njegov pravi jaz. Izkušnja pri Tanii je bila vsekakor prijetna, z rezultatom pa sem bil zelo zadovoljen.Katarina Verderber - Katarina Mala

Tania je poskrbela za krasno kostumografijo, make up in pričesko vseh udeleženk fotografiranja za blagovno znamko Katarina Mala

S Tanio Mendillo smo naredili veliko promocijskih fotografij za blagovno znamko Katarina Mala in spremljevalni band.

Fotografiranje je potekalo izjemno kakovostno in učinkovito. Tania je poskrbela za krasno kostumografijo in tudi izgled vseh udeležencev (make up in lasje). Med fotografiranjem smo spremenili kar nekaj izgledov pevke in tudi lokacije. Poskrbela je za različne rekvizite, celo najela starinski avto za eno od fotografij.

Glede na to, kaj vse smo uspeli narediti v enem dnevu, sem bila z njenim delom izjemno zadovoljna. Cenovno je poskrbela za svojo dostopnost, hkrati pa z učinkovitostjo in sodelovanjem pri vseh aspektih vizualnega dela poskrbela za prihranek pri logistiki in času. Te fotografije so še danes v uporabi in označujejo izjemno pomembno obdobje delovanja Katarine Male. S Tanio bom z veseljem še kdaj sodelovala.

Helena JurcaBusiness Success direktorica

Fotografije s ponosom pokažem javnosti

'Portretno fotografiranje pri Tanii Mendillo je bila zame zelo prijetna izkušnja. Moj začetni strah je znala Tania odlično obrniti v sproščenost in čeprav nevajena takšnih vlog sem v poziranju prav uživala. Fotografije, ki jih je Tania naredila, s ponosom pokažem javnosti. Hvala za lepo izkušnjo in naslednjič se zagotovo zopet obrnem na vas!'